Domov | O projektu | Novice | Novica

Akcija je uspešno zaključena, projekt še ne

Ljubljana, 2. april - Projekt Očistimo Slovenijo 2012 je 24. marca ponovno združil več kot 270.000 prostovoljcev. Akcija je s tem dejanjem zaključena, projekt pa še ne, zato vabljeni, da se nam pridružite ta teden pri otvoritvi razstave kreacij modne revije 3Re 2012. Ta teden bomo Ekologi brez meja pripravili tudi zaključno prireditev projekta Očistimo Slovenijo 2012, na kateri bomo med drugim predstavili točne rezultate z vseslovenske prostovoljske čistilne akcije.

V torek, 3. aprila ob 17. uri, bo v Kavarnici Mestnega muzeja na Gosposki 15 v Ljubljani otvoritev razstave kreacij z modne revije 3 Re 2012 (Rethink / Reuse / Recycle), ki smo jo Ekologi brez meja v sodelovanju s partnerji izvedli 7. marca na Čopovi ulici v Ljubljani.

Modna revija je bila del projekta Očistimo Slovenijo 2012. Vabljeni!

       

Foto: Tanja Ristič

V četrtek, 5. apr
ila ob 18. uri, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala zaključna prireditev projekta Očistimo Slovenijo 2012, na kateri bomo predstavili končne rezultate z akcije.

Prireditev bosta povezovala ambasadorja projekta Katarina Čas in Jure Karas, za glasbeno popestritev pa bo poskrbel tudi Rok Trkaj.

Fotoreportaža in seveda rezlultati sledijo ...